Menu

De SoulSteps muzikanten van 2019

 


Pernilla is a musician and a vagabond. She is a composer, a singer and a violinist. An artist at home between countries and cultures, a dreamer who sails in her painted violin case between the roaring waves of reality and imagination.

Pernilla is a painter and storyteller. With music and stories from her self-illustrated book “the princess and the singing wood” she enchants on concerts with touching stories of darkness and light and melodies that never let you go again. Accompanied by her weeping violin and a rare, almost forgotten art of whistling.

She takes the listener on a journey to a small island in the north with the strange name Inski Pinski. There lives a princess who is plagued by the most beautiful sickness in the world, horizon pain. So one day, accompanied by her little golden wolf, she sets sails to discover what lays behind the ivory shores of her little island …


Sunny en Mizza
Sunny en Mizza
  • Heartsong muzikanten

Soundcloud: soundcloud.com/user-463592184/sets/sunny-mizza-only-now-is-here 

Facebook: facebook.com/sunnyandmizza

Sunny en Mizza schrijven en zingen heartsongs; vanuit het hart en voor het hart. In vaak korte, herhalende teksten nodigen zij je uit tot meezingen of in stilte naar binnen te keren. Hun liedjes herinneren je aan je ware zelf, aan het hier en nu en aan je inzichten rond bewustwording en zelfrealisatie. Hun heartsongs klinken als intenties, positieve affirmaties en als gevoelens die gehoord en gezien mogen worden. Zelf ervaren Sunny en Mizza hun songs als een helend medicijn. Het is hun verlangen en intentie om deze ervaring te delen met iedereen die er voor ontvankelijk is. Ze begeleiden hun samenzang op gitaar en charango, het instrument dat wel de luit van zuid-Amerika wordt genoemd.

Sunny en Mizza hosten samen het maandelijkse event “Circle Singing Vondelpark”. Onlangs publiceerden zij hun eerste EP "Only Now is Here” op Soundcloud. 

sunnyandmizza@gmail.com

06-1429281 (Mizza)


Thomas Kwakernaat
Thomas Kwakernaat

Thomas Kwakernaat is afgestudeerd als Contrabassist aan het Conservatorium van Brussel en Amsterdam. Tijdens deze periode heeft hij veel optredens en een aantal CD registraties op zijn naam staan. Toch veranderde er iets...Het fenomeen KLANK en resonantie begon in de loop der tijden een diepere, meer intense betekenis voor hem te krijgen.


Yourie Castricum
Yourie Castricum
  • Muzikant
  • Healer
  • Begeleider van sjamanistische rituelen

Yourie Castricum is muzikant, healer en begeleider van sjamanistische rituelen. Heel zijn leven is hij al met muziek bezig en in verschillende bandjes actief geweest in binnen- en buitenland. De helende aspecten zijn voor hem een steeds grotere rol gaan spelen en het voelt als nu als een "calling" om dit met de wereld te delen. Yourie organiseert regelmatig soundhealings en de muziek die daaruit is ontstaan heeft hij nu ook opgenomen. Hij zal dan ook veel van zijn liedjes spelen van
zijn nieuwe album. Met zijn stem en de klanken van zijn handpannen, neemt Yourie je mee op reis in de diepte!
De release van zijn album “Answer to a calling” vond plaats op 23 maart 2019.
Op Bandcamp kun je dit juweeltje kopen:
https://youriecastricum.bandcamp.com/releases
Of je vind hem op bijna elke streamingservice via:
https://distrokid.com/hyperfollow/youriecastricum/answer-to-a-calling


Reinout de Bruyn
Reinout de Bruyn
  • DJ
  • Verlichting

Met DJ Reinout gaan we een avond lekker dansen.

Behalve de muziek verzorgt Reinout ook de prachtige verliching in de tenten en de zaal.

 


Leonie de Rouw
Leonie de Rouw

Fluitiste

Leonie is één van de organisatoren van SoulSteps.

Zij heeft een opleiding rebalancing en regressietherapie gedaan. Haar passie ligt in vrouwenwerk. Als vrouw in je kracht staan.