Barbara GorelBarbara Gorel

Mijn naam is Barbara Gorel. Ik ben geboren in Sydney, Australië en als 8 jarig meisje met mijn ouders naar Nederland gekomen. Masseren zit in mijn familie. Als klein meisje stond ik al te kijken hoe mijn vader Michael Gorel masseerde en leerde hij me de eerste kneepjes van het vak.

Tot medio 2014 werkte ik als manager bij een Research Organisatie, alwaar ik Finance & HR manager was. Daarnaast heb ik vanaf 2005 ontspanningsmassages gegeven. Dit gaf een mooi balans tussen werken met mijn hoofd en met mijn handen en intuïtie.

In 2016 heb ik de opleiding tot Mental Coach succesvol afgerond en vind ik naast het masseren ook veel voldoening in het begeleiden van mensen naar een stabiele situatie, zowel in lichaam als geest.

Van nature ben ik een rustige, evenwichtige, vrolijke vrouw en graag wil ik mijn levenskracht en rust overbrengen op andere mensen. Ik bekijk de wereld met een open mind en oordeel niet snel over mensen. Men kan zich bij mij op zijn gemak voelen om open en eerlijk alles te bespreken, zodat we samen kunnen kijken hoe we tot een oplossing kunnen komen.

Ook in mijn massages en workshops hou ik van een rustige, positieve sfeer, die ik graag op de cliënt(en) overdraag. Het geeft me een erg goed gevoel dat ik mensen mag helpen, daar word ik blij van. Bij coaching ben ik direct en indien nodig ook streng doch rechtvaardig. “What you see is what you get” is echt op mij van toepassing.