Veronique JanssenVeronique Janssen

Veronique Janssen is een gecertificeerde Somatic Movement Dance Educator (2002) en een master in Somatic Movement Healing en Therapy (2003), Masters in Arts & Sciences en in Body Mind Spirit Centering, Vinyasa Yoga teacher, en vele verschillende helende modaliteiten zoals bijvoorbeeld Core transformation /DNA theta healer practicioner en Contact Improvisatie Teacher Training van Nancy Stark Smith bij Earthdance (2002).

Ze werkte aanvankelijk als regisseur en choreograaf en maakte verschillende muziekdanstheaterproducties. Vanuit de voetsporen van Eliah Kazan, Peter Sellers, Peter Brooke en Guy Joosten ging ze haar eigen weg. Als visiting student betrokken in Amerika aan de regie en acteeropleiding van de Mason Gross school of the Arts, observeeerde intens de Meisner ActeerTechniek, method acting en volgde de bewegingslessen van Loyd Williamson aan Rutgers University. In Chile gaf ze les in 2006 aan kinderen van 4-13 jaar in klank, kleur en beweging mijn eigen methode aan Teatro la Reina in Santiago, later ook in Nederland in mijn praktijk aan huis en op scholen of kinderdagverblijven. Ik gaf aan kinderen klassiek ballet en modern ballet en vele workshops voor kinderen en volwassenen. Ik stond voor de klas als schooljuf tijdens de corona jaren.

Ik ben een genezer pur sang. Ik richt mij als kunstenaar en healer op de helende kunsten. Mijn levenslichtlessen zijn een doorgeving van mijn eigen ervaringen in de theater en danswereld en mijn levenservaringen. Ik hoop kleine kinderen en grote kinderen (mensen) te inspireren op vele niveaus van het leven om zichzelf te reinigen, heel te maken, in balans te zijn in deze wereld die vol uitdagingen is en hun authentieke richtingaanwijzers te volgen. De stem van het hart. Alleen als wij onze wijsheid van het hart volgen komen we tot Vrede. Als genezer geeft zij groeps en 1:1 sessies.