Menu

Adembeleven

Adembeleven

Door: Mieke Marianne Corts

Wat is verbonden ademhalen?

Zoals je ademt, zo sta je in het leven! Door je bewust te zijn van je ademhaling, merk je wanneer je deze inhoudt uit angst of loslaat in een opgeluchte zucht.

Ademcoaching is Ademhalen op bewuste wijze. Je wordt je bewust van wat er Nu, op dit moment, is en bent helemaal aanwezig en gegrond in je lijf.
Je volgt je adem, je adem wijst je de weg waar spanning en stress vast zitten.
Dit is vaak het gevolg van emoties als verdriet, boosheid en angst die je in het moment zelf niet kon uiten en verwerken. Dus ga je door met je leven.
‘Your body remembers’

Door te voelen hoe je lijf reageert op spanning, kun je je aandacht en je ademhaling er bewust op richten. Je merkt dat je dit aankan en dat je niet van de spanning weg hoeft te gaan. Ik begeleid je om bij je ademhaling te blijven en wanneer je, je kunt overgeven aan die emoties en alles weg kunt laten vloeien.
Je laat je gevecht en weerstand los en accepteert het Nu. Je gedachten en emoties worden tijdens een sessie geïntegreerd met diepe ontspanning.
Zo ga je meer en meer in het dagelijks leven reageren op situaties die voorheen stress opriepen en kun je met meer liefde en begrip naar anderen kijken. Je liefde stroomt weer over! Je bruist weer van de creativiteit en levenslust! Je bent aanwezig en als vanzelf bewust van je wensen en grenzen.

Na een ademsessie voel je je intens tevreden, ontspannen en vol energie om aandacht te besteden aan je passies!
Je leert deze ademtechniek ook zelfstandig te doen, zodat je thuis verder kunt.

Terug naar workshopoverzicht