Muzikale MeditatiesMuzikale Meditaties

Lyke


Over Lyke

Peter


Over Peter


Ra & Gaya (Peter en Lyke) creëren samen een serene sfeer, waarbij ze de trillingsfrequentie in hun heerlijke bubbel aanzienlijk weten te verhogen. Een zalig warm bad, waarin ook altijd plaats is voor luchtigheid en humor.

Ter voorbereiding van de trancereis geeft Peter dans en bewegingsoefeningen op eigen wijze met sjamanistische muziek en zang. Hierna ga je lekker ontspannen zitten of liggen voor een heerlijke geleide meditatie door Lyke. Deze meditatie wordt ondersteund door de sjamanistische klanken die Peter op diverse instrumenten zal spelen.

  

1. Ontmoeting met je Krachtdier en je Gids

Tijdens deze trancereis zul je als eerste jouw Krachtdier of Totemdier ontmoeten en er mee in contact leren gaan, waarbij je zijn of haar spirituele boodschap mag ontvangen.

Vervolgens ga je door bergen en dalen, door licht en donker, om uiteindelijk jouw Gids te ontmoeten. In contact met hem of haar, ervaar je hoe je met elkaar kunt communiceren, zul je ook zijn of haar spirituele boodschap mogen ontvangen en krijg je een symbolische blik in de toekomst. Twee diepgaande, bijzondere spirituele ziele-ontmoetingen, die je veel inzichten zullen geven en je verder helpen op jouw pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

 

2. Reis door de Elementen

Tijdens deze trancereis neemt Lyke je mee langs de Elementen Vuur, Aarde, Lucht en Water. Op deze manier laat ze je ervaren hoe het is je helemaal te verbinden met elk element, je er in onder te dompelen en voelen wat dit element voor jou doet en wat het je kan brengen. Je brengt de elementen in jezelf met elkaar in harmonie en zo ontstaat er een innerlijke kracht en volheid.