Open DownOpen Down Aarding en bewust leven

Herman Bolsius


Over Herman Bolsius

Je bent op aarde geboren. Je leeft op de aarde en van de aarde. Je verbinding met onze planeet is daarom van levensbelang voor je gezondheid en welzijn. Maar hoe werkt aarding bij jou? In deze workshop gaan we dit verder ondervinden en onderzoeken, zodat je bewuster en beter geaard bent.

Aarden is voor mij dé manier om in contact te komen met mijn behoeften en wensen. Door te aarden voer ik energie en spanning af die ik niet meer nodig heb. Aarden zorgt ervoor dat mijn energie in balans blijft. Daardoor kan ik beter afstemmen op mijn kern en luisteren naar wat er diep in mij leeft en me minder af te laten leiden door de gedachten in mijn hoofd.

In deze workshop neem ik je graag mee op reis naar jouw eigen aarding, jouw eigen basis. Ik bied je hiertoe verschillende aardingstechnieken aan die we samen gaan oefenen. Zo laat ik je ervaren wat aarding met je doet en welke methoden voor jou het beste werken. Door uitwisseling en afkijken leer je ook van andere deelnemers. De technieken, kun je vervolgens thuis verder blijven beoefenen en uitwerken.