Sjamanistiche healingSjamanistiche healing

Arjan van Leeuwen


Over Arjan van Leeuwen

 

Mijn uitgangspunt is dat jouw belemmering wordt veroorzaakt doordat jouw energetische lichaam (dat bevindt zich rondom het fysieke lichaam) uit balans is. Veroorzaakt door gebeurtenissen in ons (vroegere) leven. Dit heeft invloed op jouw fysieke lichaam en je energieniveau.

Een sjamanistische healing brengt balans tussen je lichaam, je geest en je ziel. Het activeert het zelfhelende vermogen van je lichaam en je eigen wijsheid.

Emotionele blokkades kunnen loskomen, fysieke klachten kunnen verminderen, je energie kan weer gaan stromen en je kunt inzichten krijgen.

Een sjamamistische healing werkt op 3 dimensies.

  • De aardse dimensie van het hier en nu; de energie van je gedachten, je lichaam en de plaats waar je je nu bevindt, zowel fysiek als emotioneel.
  • De spirituele wereld; de energie van het onbewuste. In deze wereld bevindt zich de wijsheid van onze voorouders, en van de natuurspirits zoals dieren, stenen en bomen.
  • Het universum, hier bevinden zich de energieën van de engelen, opgestegen meesters en andere gidsen.

Een sjamanistische healing werkt met de energie van deze 3 werelden. Dit maakt dat healing plaatsvindt op het diepst mogelijke niveau. Dat van je celkern.

Doordat er multidimensionaal wordt gewerkt tijdens een sessie is de uitwerking van de healing bijzonder krachtig.

Het mooie is dat jij zelf het tempo en de impact op je systeem bepaalt.

Jij zet je intentie voor de healing neer. De energie die ik tijdens de healing doorgeef sluit aan op jouw intentie en jouw tempo.

You are in the lead.

Een sessie duurt circa 45 minuten en kost € 40.

Kijk voor meer informatie op: www.back-to-nature.nu